Nak duit poket?? Klik sini..

Pengikut

Selasa, 10 April 2012

Muhammad Irfan Qaiser @ 8 month


Hari ni mommy Irfan sibuk mengelap habuk.. biasalah... blog lama tidak berjenguk.. Kasihan sungguh...

Bukan apa, saja mau story milestone Irfan selama 8 bulan ni... Sekarang, dia start belajar berdiri dan melangkah.. 1 step ja, terus jatuh.. hehe...

Selain tu, sudah pandai.....


video
- marah bila daddy cakap "daddy mau pegi kerja" -


video
- berebut makanan sama daddy-

Selain dari tu, pandai juga : -

* Panjat memanjat sana sini
* Kacau tanaman mommy & daddy di veranda
* Pandai ketuk pintu bilik mandi sambil memanggil "aahhhh..." bila dia tidak nampak daddy dia.. (biasa la..anak daddy kannnn.. kalau mommy yang tiada depan dia, boleh buat macam tiada sambil main kalkulator - favourite toy)
* Kalau masa tidur, sila kasi dia space yang besar macam padang sekolah.. kalau tidak, tidak cukup tempat untuk dia beguling2 sambil hisap jari + garu2 telinga/kepala...

Yang paling merisaukan mommy adalah, kahak Irfan tidak pandai hilang dari dia 6month old lagi.. ada apa2 ka tu ya? on off seja.. antibiotik pun tidak jalan ni.. balik-balik jumpa doktor pun, sama juga..

Ok lah.. nanti update milestone Irfan for 9 month old pulak...

Oh ya.. sudah ada 4 batang gigi ya... 2 atas & 2 bawah..

bai.