Nak duit poket?? Klik sini..

Pengikut

Isnin, 18 April 2011

KeYAKINan yang Tinggi..

Selamat ber 'Monday Blues' semuaa....

Aisey, tengok... Awal-awal minggu berkeyakinan tinggi macam saya.. Mari berusaha semua!! hehe..

Awal pagi begini, sedang ber'Monday Blues', marilah kita sama-sama meningkatkan keyakinan dengan membaca entry saya kali ini.. Lagipun, kerja belum berapa banyak kan?? sama lah...

Bukan apa, saya ada mau share satu cerita ni.. Sebenarnya, bukan pasal keyakinan tapi pasal kemaluan.. Saya pun malu mau mengaku ini perkara memalukan, jadi kamu semua anggap seja lah ini satu keyakinan, k... support lah sikit..

Cerita dia begini.... Ada satu hari tu, kira hari yang busy juga lah.. Saya and En. Jarip pegi lah public bank di Api-Api Centre tu.. Ada urusan sikit.. Sampai ja di bank, ramai orang tengok-tengok saya.. Mula-mula tu terfikir lah juga, "Kenapa diorang ni?? Cantik sangat kah saya?? Baju saya kotor kah??" and bermacam-macam lagi yang terlintas di fikiran.. tapi last-last, saya buat bodo seja lah..

After dat, singgah di Wisma Merdeka.. Pegi Maybank ATM pula.. dengan slumbernya sebab mau pegi tapau di Burger King kan.. time tu, fikiran hanya tertumpu pada BK Double Blackpepper seja.. aduss.. punya sadappp...

Sampai di Burger King tu, order lah seperti yang dikehendaki.. Ada juga sorang dua yang menjeling-jeling.. tapi, lapar punya pasal saya peduli apa kan... Keluar ja dari Burger King, En. Jarip keluar dari kereta and tegur......




"Selipar sebelah lain!!"

ASTAGA!! baru saya perasan, kenapa orang jeling-jeling saya... pergh!! punya main malu.. bayangkan saya punya yakin basuk di bank, masuk di Wisma, pastu beli bege di Burger King... Hasilnya..











Thanx to my Ogu, En. Jarip kerana sempat mengambil gambar ini, sejurus selepas saya keluar dari BURGER KING... Zoom sketttt...








Punya sandi... Kalau warna sama tidak apa la.. bukan juga orang perasan sangat.. ini, boleh-boleh.. Sebelah sandal, sebelah selipar bulu-bulu... ades...

Pesanan En. Jarip : Itu lah, lain kali di kereta biar ada sepasang selipar seja.. ini, ada 5 pasang, semua mau letak di kereta... tengok, apa sudah jadi...

Memang betul lah pengajaran..

AKUJANJI  nadeya  :  'SAYA BERJANJI, AKAN LETAK SEPASANG SEJA SELIPAR DI KERETA SELEPAS INI.. kasut kerja saya tidak janji, malahan saya akan letak lebih dari 1..'


Sekian sahaja kisah keyakinan pada entry kali ini.. saya sudahi dengan Sentiasa Ber-yakin dengan apa yang dilakukan... hihihi





4 ulasan:

  1. lucula...so cute jg

    BalasPadam
  2. saya suka yg selipar bulu2 tu..hahaha..

    BalasPadam
  3. @Tanpa Nama saya pun suka tu selipar.. sekarang tempat mama sy sudah.. dia pun suka.. =) hee

    BalasPadam